Apartament 3 camere

de vanzare €79,900.00 - Apartament
79,11 Print
Apartament sau casa? Ce ar fi daca ai putea avea ce e mai bun din amandoua: calitate a materialelor care a convins expatii din Europa de Vest sa se mute la Sibiu, spatii largi si aerisite, camere inalte, luminoase, atentie la fiecare detaliu.
Un apartament care sparge tiparele, o stare de spirit, o evadare pentru toti aceia care nu vor sa stea la bloc dar nici sa-si asume responsabilitatile pe care le presupune o casa si totusi cauta o locuinta care sa le asigure o calitate ridicata a vietii: plante de balcon udate de apa pluviala prin senzori, zona de relaxare si piscina pe acoperis – nu sunt mofturi, ci mici placeri ale vietii.
O locuinta care nu mai lasa loc de imbunatatiri sau upgrade pentru ca ele au fost realizate deja. Te vei deconecta pe una din cele trei terase, fiecare orientata catre punctele cardinale astfel incat poti avea atat umbra cat si soare. Iti putem promite ca vei fi uimit de calitatea finisajelor si investitia ta imobiliara va avea valoare zeci de ani de acum incolo.
Cu noi  investitia ta este in siguranta, insa acest lucru cere un efort financiar si din partea ta, deci necesita bani. Ieftin si bun nu exista. Noi nu iti vindem iluzii si nu iti putem oferi o locuinta la pret mic pentru ca sa ajungi peste 5 ani la concluzia ca acel pret mic pe care l-ai platit au fost bani irositi.
Elemente si inginerii sofisticate sunt incorporate astfel incat sa para ca totul vine de la sine, natural, simplu, minimalist, asteptand sa pui amprenta personalitatii tale. Un loc al tau, in care sa astepti cu nerabdare sa te intorci, un loc la care sa te gandesti cu drag, un loc nepretuit dar real, in care viata de zi cu zi pare un vis frumos!
De ce sa alegi un apartament sau o casa daca poti avea totul?
Apartamentele se afla intr-o zona apropiata de scoli, magazine si centru comercial, astfel incat nu este necesara circulatia cu masina pentru activitatile zilnice.

 

Apartament 3 camere cu suprafata de 79,11 mp utili.
Apartamentul este compus din:
  • 2 dormitoare de 16 mp si 14 mp,
  • living de 25 mp,
  • bucatarie de 6 mp,
  • 2 bai de 6 mp si 4 mp,
  • 3 balcoane de 8 mp, 10 mp si 6 mp.
Predarea apartamentului se poate face la gri sau la cheie, optiunea este a ta! (pozele au rol informativ pentru a-ti face o idee cum ar putea arata apartamentul finalizat).
Comision 0.

21081847_1564558080273405_494275497_o

casaprospera liv

 

casaprospera study

 

casaprospera buc

 

5 Creative Solutions For Small Bathrooms Hammer Amp Hand inside The Incredible small bathroom solutions for Home - Man 17

 

 

 

Alte locuințe similare