Noutati

ofertele CasaProspera

Centrala Termica Hybrid

20150818_165220-0 (2)

Cum sa-ti incalzesti caminul cu 50% mai putine resurse sau chiar gratuit in perioada de primavara si toamna?


O solutie 100% romaneasca pentru incalzirea eficienta a caminului tau.

Daca nu esti multumit de propriul sistem de incalzire, nu ai un sistem de incalzire sau pur si simplu vrei un „upgrade”, solutia este reprezentata de Centralele Termice HYBRID de la CRASS Energy.
Aceasta centrala termica HYBRID a fost creata pentru a satisface cei mai pretentiosi si mai exigenti utilizatori de sisteme de incalzire.
Centrala termica HYBRID poate inmagazina energia furnizata simultan de mai multe surse (panouri solare, pompa de caldura, combustibil solid, lichid, energie electrica si altele) si totodata ofera utilizatorilor inclusiv apa calda menajera, tinand rolul de ,,Puffer” si/sau boiler.

Spre deosebire de boiler acest tip de Centrala Termica HYBRID incalzeste apa in mod instant, ceea ce este un mare avantaj.

Cum s-a dezvoltat aceasta centrala termica hibrid si cum a ajuns una dintre cele mai bune si mai eficiente centrale?

Din anul 2005 realizam instalatii termice cu pompe de caldura, panouri solare, incalzire in pardoseala, ventiloconvectoare, si mai ales camere tehnice prin toata tara si nu numai. In aceasta perioada de timp ne-am lovit de foarte multe problememe, de la lipsa spatiului tehnic oferit de beneficiar, pana la probleme de soft, senzoristica si eficienta oferite de cele mai cunoscute branduri de centrale termice. Ca urmare a nevoilor clientilor am inceput sa gandim ce imbunatatiri s-ar putea face pentru a le oferi sisteme de incalzire utile, usor de exploatat, ieftine, de dimensiuni reduse si eficiente.
Toate echipamentele de incalzire existente pe piata au un numar mare de inconveniente, cum ar fi: mult spatiu ocupat, au nevoie de echipamente si materiale pentru interconectare, sunt scumpe deoarece sunt multe componente (centrala, puffer, boiler, pompe intre acestea, robineti, tevi, izolatii, fittinguri, etc), plus montajul aferent; iar la intretinere fiind multe, sansele de a se strica sunt mari, nu dau randamentul asteptat si reprezinta un continuu deranj pentru beneficiar.

Ce castiga beneficiarii unor astfel de sisteme de incalzire?

– Comoditate si siguranta in exploatare
– Economie si eficienta energetica
– Posibilitatea de a incalzi casa cu agent termic de la panourile solare
– Posibilitatea de a utiliza mai multe surse de caldura
– Economie de spatiu
– Estetica camerei tehnice
– Costuri avantajoase
– Protectia la supraincalzire provocata de lipsa energiei electrice, a fost prioritara in proiectarea cazanului
– Investitie mai mica in cazul centralelor CRASS HYBRID

Ce pierd persoanele care nu opteaza pentru un astfel de sistem?

– Se vor pierde multi bani cu intretinerea echipamentelor mai ales dupa perioada de garantie (pompe, robineti, electronica, ventilatoare etc.)
– Utilizatorii de centrale termice pe lemne nu vor reusi sa scape de disconfortul sau corvoada creata de alimentarea periodica a cazanului, la intervale mici de timp.
– Se va pierde spatiu util in continuare
– Vor consuma in continuare mult mai multe resurse pentru a realiza acelasi lucru.
– Vor continua sa piarda foarte multa energie pe horn

Pentru a realiza cele mentionate mai sus cu centrale obisnuite din comert, boilere, puffere, automatizari, pompe, se cheltuie foarte multe resurse si spatiu.
Un sistem complet care alimenteaza o cladire cu locuire permanenta de 200-250mp costa peste 6500Euro si ocupa mult mai mult spatiu.
Costul indus de o CENTRALA TERMICA HYBRID fabricata de CRASS ENERGY cu o capacitate de stocare de 1000 litri, necesara unei constructii de 200-250 mp este de doua ori mai accesibil.
Prin faptul ca are un cost de doar 3500 Euro putem spune ca este la jumate de pret si mai putem demonstra inca un avantaj de 50% economie, reprezentat de consumul de combustibil.

Avand in vedere faptul ca avem incredere in acest sistem de incalzire revolutionar si suntem siguri ca este cel mai bun sistem de incalzire, putem sa iti oferim inclusiv o garantie de satisfactie de 100%.
Daca in timp de 40 zile nu esti multumit de noul tau sistem de incalzire iti returnam contravaloarea Centralei Termice HYBRID!

Iti multumim ca ai citit cu atentie, iar daca ai intrebari sau neclaritati nu ezita sa ne contactezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *